Family Seat - Webshop: betaling & levering

Bestelling

U kunt bij ons online bestellen. Alle prijzen worden getoond exclusief verzend- en eventuele betalingskosten, maar inclusief BTW en zijn in euros. De verkoop wordt gesloten bij de laatste stap vóór betaling, m.a.w. wanneer u op de overzichtspagina van uw bestelling (stap 2 in het koopproces) drukt op 'Bestelling bevestigen'. In uw bevestigingsemail ontvangt u een btw-factuur als pdf-file.

Verzend- en betaalkosten

Verzend- en betaalkosten zijn afhankelijk van het aantal producten per order, het bestemmingsland van uw bestelling en de gekozen betaalwijze. De verzend- en betaalkosten worden tijdens het bestelproces aan u getoond.

Wij hanteren de navolgende verzendkosten (in euros incl btw):

 Family Seats  Nederland  België  Frankrijk  Duitsland  Luxemburg  Andere landen 
14,959,959,959,959,95op aanvraag
2 en meer9,9514,9514,9514,9514,95op aanvraag

Bijkomend hanteren wij eventueel de navolgende betaalkosten (in euros incl btw):

Betaalwijze  iDEAL   DIRECTebanking   Belfius DirectNet   Overschrijving   PayPal   Rembours 
Extra kosten geen geen geen geen 3,50 19,95

De diverse verzend- en betaalmogelijkheden worden onderstaand verder beschreven.

Levertijd

De totale levertijd is afhankelijk van 2 zaken: binnenkomst betaling en de verzendtijd bestelling.

De snelheid waarmee uw betaling bij ons binnenkomt is afhankelijk van de gekozen betaalmethode (in werkdagen):

Betaalwijze iDEAL  DIRECTebanking  Belfius DirectNet  PayPal 
Ontvangstdirectdirectdirect1 - 3
Betaalwijze Overschrijving
(NL / NL nr.) 
 Overschrijving
(BE / BE nr.) 
 Overschrijving
(DE / DE nr.) 
 Overschrijving
(anders / NL nr.) 
Ontvangst1 - 21 - 31 - 33 - 5

Zodra uw betaling is ontvangen wordt uw bestelling verder verwerkt en wordt de bestelling in de regel dezelfde of de volgende werkdag verstuurd. U ontvangt een verzendbevestiging per email op de dag dat uw pakket verstuurd wordt, waarmee u de voortgang zelf kunt volgen. Na versturing door ons moet u rekening houden met de volgende verzendtijden (in werkdagen):

Bezorgadres binnen Nederland  buiten Nederland 
Levertijd1 - 22 - 5

In Nederland trachten wij uw bestelling te leveren binnen 7 werkdagen indien alle producten voorradig zijn. Voor leveringen buiten Nederland hanteren wij een leveringstermijn van een 10-tal werkdagen uitgaande van voorradig zijn van alle bestelde produkten. In geval van niet voorradig zijn (totaal, gedeeltelijk of tijdelijk) van de bestelde goederen zullen wij u via email op de hoogte stellen van de exacte status van uw bestelling.

Betaling

Wij bieden de volgende mogelijkheden aan om uw bestelling te betalen:

 1. U kunt online betalen via iDEAL
  Heeft u toegang tot internetbankieren bij de Nederlandse Postbank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet. Met iDEAL betaalt u snel, simpel en veilig online via uw eigen bank. Bovendien heeft u uw bestelling sneller in huis als u met iDEAL betaald!

  Na verwerking van de gegevens krijgt u bevestiging van betaling online en via email.

  iDEAL brengt geen extra kosten met zich mee.

  Let op! Betalen met iDeal verloopt via uw eigen bank. Dat betekent dat u onze website tijdelijk verlaat en daarna weer terugkeert naar onze website. Let er op dat u na het betalen weer op onze website terugkeert, volg hierbij duidelijk de instructies om de bestelling af te ronden. Wanneer u vroegtijdig het systeeem verlaat ontvangen wij geen bestelling van u en ontvangt u geen bevestiging van ons. Mocht dit toch zijn gebeurt, neemt u dan contact met ons op.

 2. U kunt online betalen via DIRECTebanking
  Heeft u toegang tot internetbankieren via uw bank? Dan kunt u zonder speciale software of registratie gebruikmaken van DIRECTebanking, dé internetbetaalmethode in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en sinds kort ook in Nederland. Met DIRECTebanking betaalt u veilig (TÜV gecertificeerd!), snel en simpel online. Bovendien heeft u uw bestelling sneller in huis als u met DIRECTebanking betaald!

  Na verwerking van de gegevens krijgt u bevestiging van betaling online en via email.

  DIRECTebanking brengt geen extra kosten met zich mee.

  Let op! Betalen met DIRECTebanking verloopt via de DIRECTebanking website. Dat betekent dat u onze website tijdelijk verlaat en daarna weer terugkeert naar onze website. Let er op dat u na het betalen weer op onze website terugkeert, volg hierbij duidelijk de instructies om de bestelling af te ronden. Wanneer u vroegtijdig het systeeem verlaat ontvangen wij geen bestelling van u en ontvangt u geen bevestiging van ons. Mocht dit toch zijn gebeurt, neemt u dan contact met ons op.

 3. U kunt de betaling vooraf overmaken via overschrijving
  Alle betaalinstructies worden online gegeven en opnieuw bij de bevestiging van uw order via email. Wij zullen de bestelling verwerken na ontvangst van betaling. Indien u van plan bent een overschrijving te doen via internet bankieren dan kunt u dit heel efficiënt doen via de iDEAL of DIRECTebanking online betaaloptie hierboven. Voordelen van de online optie zijn dat het overschrijvings formulier automatisch voor u wordt ingevuld en uw bestelling wordt sneller verwerkt doordat wij onmiddellijk bevestiging van betaling ontvangen. Bij overschrijving via handmatige overschrijving moet u rekenen op ca 3 werkdagen wachttijd voor we uw bestelling verder kunnen verwerken. Vermeld bij uw overschrijving altijd 'Family Seat' + uw ordernummer.

  Onze bankrekeninginformatie:

  :: vanaf Nederlands rekeningnummer:
  ING Bank nummer
  BIC/SWIFT
  Ten name van
  : NL75 INGB 0007 2243 94
  : INGBNL2A
  : Lawrence Wellingham Group bv te Venray
  :: vanaf Belgisch rekeningnummer:
  Belfius Bank nummer
  BIC/SWIFT
  Ten name van
  : BE47 0682 5231 2080
  : GKCCBEBB
  : Lawrence Wellingham Group bv te Venray, Nederland
  :: vanaf Duits rekeningnummer:
  Deutsche Bank nummer
  BIC/SWIFT
  Ten name van
  : DE53 3207 0024 0225 4456 00
  : DEUTDEDB320
  : Lawrence Wellingham Group bv te Venray, Nederland
  :: vanaf ander rekeningnummer:
  IBAN/SEPA
  BIC/SWIFT
  Ten name van
  : NL75INGB0007224394
  : INGBNL2A
  : Lawrence Wellingham Group bv te Venray, Nederland

  Vooruitbetaling brengt geen extra kosten met zich mee mits u zorg draagt dat betalingen van uw Nederlandse, Belgische of Duitse bank naar ons respectievelijke Nederlandse, Belgische of Duitse rekeningnummer plaatsvind. Betaalt u via een bank in een ander land, dan zouden sinds juli 2003 overschrijvingen van en naar een bankrekening binnen de Euro-landen tegen het binnenlandse tarief verwerkt worden. Belangrijk daarbij is het gebruik van IBAN en Swift/BIC codes en het gebruik van de optie "Shared Costs" bij uw betaling. Overboekingen uit het buitenland kunnen dan ook extra kosten met zich meebrengen, vraagt u deze na bij uw eigen bank.

 4. U kunt uw bestelling betalen via PayPal
  Paypal.com, onderdeel van e-bay en marktplaats.nl, is actief in 38 landen en heeft meer dan 20 miljoen geregistreerde gebruikers. PayPal is een online betalingssysteem dat gebruik maakt van e-mailadressen om de verzender en de ontvanger van een betaling te identificeren. Hierbij betaalt u via PayPal met uw bankrekening of credit card uw bestelling. Het is niet perse nodig om eerst een PayPal account aan te maken, u kunt ook direct met uw credit card of bankrekening betalen.

  Uw bestelling wordt verder verwerkt zodra wij de betalingsbevestiging van PayPal ontvangen hebben. Na verwerking van de gegevens krijgt u bevestiging van betaling via email. Bij betaling via PayPal moet u rekenen op ca 3 werkdagen wachttijd voor we uw bestelling verder kunnen verwerken.

  Vanwege de kosten die PayPal rekent voor deze manier van betalen brengen wij € 3,50 betaalkosten extra in rekening. Deze kosten worden aan uw bestelling toegevoegd nadat u bij het afronden van uw bestelling voor 'PayPal' heeft gekozen.

  Let op! Betalen met PayPal verloopt via de PayPal website. Dat betekent dat u onze website tijdelijk verlaat en daarna weer terugkeert naar onze website. Let er op dat u na het betalen weer op onze website terugkeert, volg hierbij duidelijk de instructies om de bestelling af te ronden. Wanneer u vroegtijdig het systeeem verlaat ontvangen wij geen bestelling van u en ontvangt u geen bevestiging van ons. Mocht dit toch zijn gebeurt, neemt u dan contact met ons op.

 5. U kunt uw bestelling betalen aan de postbode (rembours)
  LET OP: alleen voor Nederlands afleveradressen!
  Hierbij betaalt u contant (gepast) bij de postbode uw bestelling. Uw bestelling wordt in de regel direct verder verwerkt, zodat u deze snel in huis heeft. Houdt u er rekening mee dat remboursbestelling en niet niet op zaterdag bezorgd worden. Mocht u niet thuis zijn of geen gepast geld hebben als de postbode langskomt dan kunt u nog drie weken met PIN te betalen op het postkantoor.

  Vanwege de kosten die TNT Post rekent voor deze manier van betalen brengen wij € 19.95 betaalkosten extra in rekening. De kosten worden aan uw bestelling toegevoegd nadat u bij het afronden van uw bestelling voor 'Rembours' heeft gekozen.

Levering

Wij versturen niet alleen naar Nederland maar ook naar Belgie, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. De hierbij ontstane verzendkosten worden tijdens het bestelproces aan u getoond. Voor levering naar andere landen neemt u svp contact met ons op. Wij zullen u dan via email een voorstel doen voor uw zending.

Voor Nederland leveren wij al onze goederen aan huis (of op een door uw aangegeven leveringsadres) met TNT Post. Voor het buitenland gebruiken wij andere vervoerders die net zo betrouwbaar en goed zijn. Het pakje wordt door de postbode persoonlijk overhandigd aan de bestemmeling (of in zijn afwezigheid aan een meerderjarig persoon gekend als deel uit makend van de familie). Indien de bestemming over een receptie beschikt, wordt de zending daar aangeboden en afgegeven (indien u bijvoorbeeld laat leveren op kantoor of bij een bedrijf).

Het pakket online volgen

In de verzendbevestiging vindt u de TNT-pakketcode. Hiermee kunt u uw bestelling volgen op de website van TNT Post http://www.tracktrace.nl. Voor zendingen naar het buitenland wordt in de bevestigingsemail aangeven of en hoe u uw bestelling kunt volgen.

Indien u niet thuis bent

Als u niet thuis bent bij aflevering, wordt de bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden. Indien u ook deze aflevering mist, kunt u de bestelling nog drie weken ophalen op het postkantoor. Heeft u uw bestelling onder rembours geplaatst, dan kunt u deze op het postkantoor ook met PIN betalen.

Ander afleveradres

U kunt een ander adres opgeven bij 'Verzend gegevens'. Uw bestelling wordt dan naar dat adres verstuurd welk ook buiten Nederland kan zijn. Voor verzending buiten Nederland worden meerkosten in rekening gebracht.