Dé kinder wc bril. Ook voor ouders!

Al meer dan 100.000 stuks verkocht!

Kindertoiletbril: een eigen wc-bril van Family Seat!

Moeder knuffelt peuterVoor je kinderen is alles wat speciaal voor hen gemaakt is een cadeautje. Een kleiner stoeltje, een tafeltje op maat en natuurlijk een kindertoiletbril. Met dit handige product maak je het aanleren van gewoontes op het toilet gemakkelijker voor je zoon of dochter.

Kindertoiletbril: precies op maat

Family Seat heeft een praktische toiletbrilverkleiner ontwikkeld voor je peuter of kleuter. Wist je dat kinderen al vanaf de leeftijd van anderhalf jaar getraind kunnen worden in het (zelfstandig) naar het toilet gaan? Zo creëer je een sterke basis en zul je merken dat het steeds beter gaat. Zindelijk worden en de routine van het bezoeken van de wc zal je kind dan snel in de vingers hebben. Dat is handig in het dagelijks leven, als je op bezoek bent bij iemand bijvoorbeeld, maar ook later als je zoon of dochter de schoolgaande leeftijd bereikt. Daarbij is het essentieel dat de wc niet eng is en je zoon of dochter er gemakkelijk gebruik van kan maken. Een kindertoiletbril is daar een handig middel voor. Doordat de bril kleiner is, zakken kinderen er niet in weg en hoeven ze zich niet vast te houden als ze plaatsnemen op de bril. Bovendien is alles wat precies voor kinderen op maat gemaakt is voor hen extra leuk: zo wordt jouw wc ook 'hun wc'. Natuurlijk is een bril speciaal voor kinderen gemakkelijk te reinigen. Schoonmaken of ongelukjes opruimen gaat daardoor eenvoudig, waardoor het toilet lekker schoon blijft.

Kindertoiletbril van Family Seat

Een toiletbrilverkleiner is soms maar lastig en daarin wil Family Seat verandering brengen. Vaak moeten verkleiners los op de bril gezet worden als je kind naar het toilet moet. Een Family Seat is juist heel geschikt voor gebruik door het hele gezin. De kindertoiletbril zit namelijk verwerkt in de 'reguliere' wc-bril. Je monteert een nieuwe bril op de wc, waarbij het verkleinde deel verwerkt zit in het deksel. Gaat je kind naar het toilet, dan kun je het gemakkelijk laten zakken door het schuifje te gebruiken. Wil je zelf gebruikmaken van de wc, dan klap je het weer op. De toiletverkleiner wordt dan verwerkt in het deksel van de bril. De wc-brillen van Family Seat zijn op vrijwel elke wc-pot te monteren. Het gebruiksgemak zorgt ervoor dat je je peuter of kleuter goed kunt trainen in het bezoeken van het toilet, terwijl de rest van het gezin er geen hinder van ondervindt.

Ben je ook op zoek naar een praktische, hygiënische en passende oplossing voor het oefenen op de wc met je kind? Family Seat is een handige kindertoiletbril die ook geschikt is voor de rest van je gezin!