Dé kinder wc bril. Ook voor ouders!

Al meer dan 100.000 stuks verkocht!

Family Seat: de handige toiletverkleiner!

Moeder knuffelt peuterHet is één van de lastigste dingen om aan je kind te leren: zelfstandig naar het toilet gaan. Family Seat maakt het je een stuk gemakkelijker en zorgt ervoor dat je kind zich snel kan redden op de wc.

Een toiletverkleiner: waarom en voor wie?

Een toiletverkleiner van Family Seat zorgt ervoor dat je kinderen stevig op de bril zitten, niet in het toilet kunnen zakken en zichzelf zo gemakkelijker zelf leren redden. Deze wc-bril is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden. Als je kinderen de leeftijd van vier jaar bereiken, moeten ze zichzelf, op het moment dat ze naar de basisschool gaan, kunnen redden op het toilet. Op tijd beginnen met het aanleren van routines op de wc loont daarom zeker. Een verkleiner voor op de bril, de oplossing van Family Seat, kan je daarbij goed van pas komen. Omdat het lastig is om steeds een afzonderlijk opzetstuk op de wc te monteren als je kind naar de wc gaat, heeft Family Seat een slimme oplossing verzonnen: een wc-bril voor het hele gezin. Die zorgt ervoor dat je kind op elk moment van de dag kan plassen op een toilet dat precies op maat gemaakt is voor hem of haar. Voor kinderen is hun eigen wc-bril, waar ze gemakkelijk op kunnen zitten zonder dat ze zich vast hoeven te houden, een feestje. Zo maak je van zindelijk worden en toilettraining iets leuks voor je zoon of dochter!

De toiletverkleiner van Family Seat

Family Seat heeft met deze wc-bril een combinatie gemaakt van een toiletbrilverkleiner en een reguliere wc-bril. Vaak worden er voor kinderen losse opzetstukken op de bestaande wc-bril gezet. Dat hoeft bij de Family Seat niet. Je monteert een hele nieuwe bril op het toilet. De verkleiner voor je kinderen kun je als je zelf gebruikmaakt van het toilet vastzetten aan het deksel. Zo zie je er helemaal niets meer van en kan het hele gezin op elk moment van de dag comfortabel op het toilet zitten. Natuurlijk is de toiletverkleinergoed schoon te maken, waardoor de ruimte hygiënisch blijft. Het gebruiken van het slotje en het laten neerkomen van de kleinere wc-bril voor je kinderen vergt enige oefening. Blijf er daarom altijd bij, zeker bij jonge kinderen. Zo vergroot je de kans dat het naar het toilet gaan een positieve ervaring wordt. Family Seat, de wc-bril voor het hele gezin, draagt daaraan bij!

Ben jij op zoek naar een praktische oplossing om je kinderen gemakkelijker naar de wc te laten gaan? De Family Seat toiletverkleiner is de oplossing!