Dé kinder wc bril. Ook voor ouders!

Al meer dan 100.000 stuks verkocht!

WC bril verkleiner geïntegreerd in toilet bril? Handig!

Moeder knuffelt peuterZindelijk worden is voor kinderen een ingrijpend proces, de succeservaring van de droge luier en de productie waar hij thuis hoort: in de pot. De volgende stap wordt door veel kinderen als erg spannend en moeilijk ervaren: de stap van potje naar de grote WC. Dan zit je daar, boven dat grote gat, waar je zomaar in zou kunnen vallen. Probeer dan nog maar tot een plas te komen.

Veiligheid

Het sleutelwoord voor kinderen is veiligheid. Het is al moeilijk genoeg nieuwe dingen te leren, dus alle voorwaarden moeten veilig zijn. Ook die WC. Een WC-bril met een kleinere opening geeft kinderen dat veiliger gevoel. Nadeel is natuurlijk, dat een kleinere opening in de WC-bril voor veel volwassenen problemen geeft. Een losse WC bril verkleiner biedt vaak een onvoldoende en vaak minder hygiënische oplossing. Gelukkig is er de Family Seat. Een WC bril voor volwassenen én kinderen, waar een bril-verkleiner in is ingebouwd.

WC bril verkleiner

Het principe van de Family Seat is simpel maar doeltreffend. De Family Seat is een dubbel uitgevoerde bril, die er uitzet als een normaal exemplaar. De toegevoegde waarde zit in de extra wc bril verkleiner, die als een aparte bril kan worden neergelaten. Na gebruik kan deze bril weer tegen het deksel worden weggeklapt en vastgezet. Een magneetje of een draaibaar slotje voorkomt dat de verkleinde bril onverwacht weer naar beneden klapt.

Voordelen

De voordelen van de Family Seat zijn legio:

  • Op de allereerste plaats zorgt de stijlvolle uitvoering voor een meerwaarde.
  • Je hoeft geen aparte WC bril verkleiner ergens in de toiletruimte weg te leggen, de kinderzitting zit in het deksel vastgezet.
  • Door de strakke uitvoering is het geheel gemakkelijk schoon te maken en dus hygiënisch in gebruik.
  • Kinderen vinden het leuk om een eigen WC bril te hebben.
  • De Family Seat is eenvoudig te monteren, en past op nagenoeg elk standaard toilet.
  • De WC bril verkleiner is veilig en prettig in gebruik.
  • Uiteraard is de Family Seat een stevig, veilig, comfortabel en kwalitatief hoogstaand product.
  • De Family Seat is prima toe te passen op toiletten bij familie, het vakantiepark of andere plekken waar je vaak komt. Dat verhoogt meteen de herkenbaarheid en de kans op een succesvolle toiletgang!

Ben je ook op zoek naar een praktische, hygiënische en passende oplossing voor het oefenen op de wc met je kind? Family Seat is een handige WC bril verkleiner die ook geschikt is voor de rest van je gezin!