Dé kinder wc bril. Ook voor ouders!

Al meer dan 100.000 stuks verkocht!

Wc verkleiner? Monteer een Family Seat!

Moeder knuffelt peuterBang om in de wc te vallen, gespannen handjes op de bril of altijd ondersteuning nodig: het laten wennen van kleine kinderen aan het bezoeken van de wc kan heel wat voeten in de aarde hebben. Maak het jou en je kind gemakkelijk met een praktische wc verkleiner: de Family Seat!

Wc verkleiner voor de kleintjes

Kinderen kunnen vanaf achttien maanden gaan oefenen met het bezoeken van 'de grote wc'. Voor veel kinderen is dat spannend en soms zelfs eng. De angst om in de toiletpot te vallen is bij veel peuters en kleuters aanwezig. Dat resulteert in krampachtig zitten op de wc of zelfs het vermijden van het bezoeken ervan. Soms moet je als moeder steeds ondersteuning blijven bieden om je kind stevig op het toilet te laten zitten. Met een wc verkleiner geef je je zoon of dochter wat meer zekerheid. Doordat deze bril precies voor hen op maat gemaakt is, wordt naar de wc gaan een feestelijke aangelegenheid waarbij ze gebruik kunnen maken van hun 'eigen' toiletbril. Met Family Seat maak je je kind sneller zindelijk en maak je het aanleren van het gebruiken van de wc eenvoudiger, voor jezelf en voor je zoon of dochter. Daar heb je zelf snel profijt van: je kind gaat straks probleemloos naar het toilet, waar je ook bent. Bovendien wordt hij of zij met de juiste hulpmiddelen steeds zelfredzamer.

Family Seat wc verkleiner

Er zijn talloze artikelen op de markt om je kind motorische vaardigheden aan te leren. Het ene product nog handiger dan het andere. Het praktische van een toiletbrilverkleiner is dat dit artikel het bezoeken van de wc voor de kleintjes vertrouwder maakt. Het lastige van veel vergelijkbare toiletverkleiners is dat ze steeds op de wc gezet moeten worden als je zoon of dochter naar de wc gaat en eraf als jij of een andere volwassene naar het toilet wil. Met een Family Seat is dat niet meer nodig. Deze wc verkleiner is ingebouwd in een reguliere wc-bril. Gaat je kind naar het toilet, dan laat je het verkleinde gedeelte gemakkelijk zakken in de gewone bril. Wil je zelf later weer gebruik maken van de wc, dan klap je de kinderbril gewoon weer op. Dit deel is dan slim verwerkt in het deksel van de wc. Natuurlijk zijn alle onderdelen van de Family Seat – de bril, de scharnieren en de klep – zo ontworpen dat je ze eenvoudig kunt reinigen.

Gebruik jij al een wc verkleiner voor je peuter of kleuter? De Family Seat is een handige toiletbril voor het hele gezin, van klein tot groot!